Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

498
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتری های Lactococcus garvieae، Yersinia ruckeri و Aeromonas hydrophila

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 در این تحقیق اثرات ضد باکتریایی اسانس های مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica), زیره سبز (Cuminum cyminum), مورد (Myrtus communis) و آویشن دنائی (Thymus daenensis) و همچنین کارواکرول و تیمول در کنار آنتی بیوتیک های فلورفنیکل و تتراسیکلین بر باکتری های Aeromonas hydrophila, Yersinia ruckeri و Lactococcus garvieae مورد بررسی قرار گرفت. حداقل غلظت ممانعت از رشد و حداقل غلظت بازدارندگی اسانس ها پس از رقت سازی متوالی محاسبه گردید و سپس قطر هاله عدم رشد هر اسانس در محیط مولر هینتون مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین قطر هاله عدم رشد باکتری های A. hydrophila, Y. ruckeri و L. garvieae بترتیب در مرزه بختیاری و زیره مشاهده شد. نتایج حاکی از آثار بازدارندگی و کشندگی متفاوت گیاهان در مورد باکتری های مختلف بود ولی اسانس های مورد استفاده در اکثر موارد اثر بیشتری نسبت به اکسی تتراسیکلین داشتند. بیشترین اثر ممانعت از رشد و کشندگی در مورد A. hydrophila, L. garvieae و Y. ruckeri به ترتیب در تیمول, فلورفنیکل و مرزه بختیاری مشاهده گردید. حداقل غلظت ممانعت از رشد و حداقل غلظت کشندگی تیمول در خصوص آئروموناس 6.3 و 12.5 میکروگرم در میلی لیتر بود. این مقادیر در خصوص اثر فلورفنیکل بر لاکتوکوکوس برابر با 3.125 و 6.25 و در خصوص اثر مرزه بختیاری بر یرسینیا برابر با 6.25 و 12.5 میکروگرم در میلی لیتر بود. بطور کلی می توان نتیجه گرفت که حساسیت باکتری های مورد مطالعه به اسانس های گیاهی بسیار متفاوت است ولی با توجه به نوع باکتری, استفاده از این اسانسها در درمان و پیشگیری از بیماری های باکتریایی ماهی نیاز به بر رسیهای مورد ارزیابی قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی پردنجانی، مهدی، رییسی، مهدی، و علیشاهی، مجتبی. (1394). مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتری های Lactococcus garvieae, Yersinia ruckeri و Aeromonas hydrophila. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 24(4)، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/519044/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی پردنجانی مهدی، رییسی مهدی، علیشاهی مجتبی. مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتری های Lactococcus garvieae, Yersinia ruckeri و Aeromonas hydrophila. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1394؛24(4):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/519044/fa

    IEEE: کپی

    مهدی رحیمی پردنجانی، مهدی رییسی، و مجتبی علیشاهی، “مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی اسانس های گیاهی علیه باکتری های Lactococcus garvieae, Yersinia ruckeri و Aeromonas hydrophila،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 24، no. 4، pp. 55–64، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/519044/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا