APA:
کپیسنچولی، نرجس. (1395). بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس های گیاهی بر برخی باکتری های پاتوژن ماهی در محیط آزمایشگاهی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 12(1 (پیاپی 32) )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/152092/fa
Vancouver:
کپیسنچولی نرجس. بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس های گیاهی بر برخی باکتری های پاتوژن ماهی در محیط آزمایشگاهی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1395؛12(1 (پیاپی 32) ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/152092/fa
IEEE:
کپینرجس سنچولی، “بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس های گیاهی بر برخی باکتری های پاتوژن ماهی در محیط آزمایشگاهی،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 32) ، pp. 1–10، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/152092/fa