Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,281
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

250
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغلیظ عصاره بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) به وسیله غشای نانو فیلتراسیون

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 70

چکیده

 گیاه بابونه از سالیان دور به علت داشتن مواد موثره مفید برای انسان در مصرف های دارویی, غذایی و آرایشی و بهداشتی استفاده می شود .هدف از تغلیظ عصاره بابونه به وسیله غشای نانو فیلتراسیون استفاده از روشی ساده, ارزان, با گزینش بهتر و بازدهی بالاتر و هم چنین خودکارسازی آسان, مقیاس و زمان فرایند کوتاه تر, هزینه های پایین تر و شرایط بهره برداری بهتر است. در این پژوهش تغلیظ عصاره بابونه به روش غشا نانوفیلتراسیون در فشار و سرعت جریان متغیر بررسی شد. عصاره (70.30)به مقدار 1000 میلی لیتر به روش خیساندن با هم زدن تهیه شد, هنگام عبور عصاره مایع اثر فشار در بازه ی 8-6 بار در سرعت جریان 10 متر بر ثانیه بررسی شد, با توجه به منحنی های شار برحسب زمان, شار عبوری از 14.4-21.6 (L/m2.h) به 6.02-7.8 (L/m2.h) کاهش یافت. در فشار 7 بار و سرعت جریان 20-10 متر بر ثانیه میزان شار از  14.4-2 (L/m2.h)به 7.8-9 (L/m2.h) رسید. غلظت ماده موثره آپی ژنین در فشارثابت 7 بار و سرعت جریان 20-10 متربر ثانیه از 27.46ppm به 10.13ppm رسید. آپی ژنین که در زمره فلاونوئیدها می باشد و دارای ویژگی هایی چون ضدمیکروبی, ضد اسپاسم, ضد اضطراب و ضدسرطان است در سرعت جریان ثابت 10 متر بر ثانیه و فشار 8-6 بار غلظت از 30.70ppm به 9.86ppm کاهش یافت. کاهش غلظت و کاهش شار و افزایش بازده دفع از 88-65 درصد با دیدن تصویرهای گرفته شده از سطح غشا نانوفیلتراسیون درنتیجه ایجاد رسوب و گرفتگی و پدیده قطبش غلظتی در زمان انجام فرایند است. با بهبود پارامترهای غشا ازجمله فشار و سرعت جریان و از بین بردن رسوب و گرفتگی در سطح غشا, می توان شار عبوری را افزایش داده و بازده دفع را کاهش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    چوپانی، مرضیه، باقریان، فاطمه، کریمی، مرضیه، و غفارزادگان، رضا. (1395). تغلیظ عصاره بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) به وسیله غشای نانو فیلتراسیون. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 35(4)، 63-70. SID. https://sid.ir/paper/520658/fa

    Vancouver: کپی

    چوپانی مرضیه، باقریان فاطمه، کریمی مرضیه، غفارزادگان رضا. تغلیظ عصاره بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) به وسیله غشای نانو فیلتراسیون. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛35(4):63-70. Available from: https://sid.ir/paper/520658/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه چوپانی، فاطمه باقریان، مرضیه کریمی، و رضا غفارزادگان، “تغلیظ عصاره بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) به وسیله غشای نانو فیلتراسیون،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 35، no. 4، pp. 63–70، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520658/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا