APA:
کپینصیری، الهام، حصاری، جواد، شکرفروش، سیدشهرام، و کوشش، سمیه. (1395). اثرات عصاره آبی برگ مورد (Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss), شکم خالی, نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 25(3)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/5207/fa
Vancouver:
کپینصیری الهام، حصاری جواد، شکرفروش سیدشهرام، کوشش سمیه. اثرات عصاره آبی برگ مورد (Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss), شکم خالی, نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1395؛25(3):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/5207/fa
IEEE:
کپیالهام نصیری، جواد حصاری، سیدشهرام شکرفروش، و سمیه کوشش، “اثرات عصاره آبی برگ مورد (Myrtus communis) بر تغییرات کیفی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss), شکم خالی, نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 25، no. 3، pp. 1–15، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5207/fa