APA:
کپیبهنام نیک، علی، الهامی راد، امیرحسین، نعمت شاهی، محمدمهدی، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1396). بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (.Acorus calamus L) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 133-146. SID. https://sid.ir/paper/521905/fa
Vancouver:
کپیبهنام نیک علی، الهامی راد امیرحسین، نعمت شاهی محمدمهدی، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (.Acorus calamus L) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):133-146. Available from: https://sid.ir/paper/521905/fa
IEEE:
کپیعلی بهنام نیک، امیرحسین الهامی راد، محمدمهدی نعمت شاهی، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (.Acorus calamus L) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 133–146، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521905/fa