مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,243
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

439
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم کالری

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 108

چکیده

 کیک یک محصول غذایی مورد علاقه مصرف کنندگان برشمرده می شود. به دلیل مقادیر چربی و شکر بالا در فرمول آن و در نتیجه کالری بالا, مصرف مداوم و طولانی مدت این ماده غذایی چاقی و به دنبال آن مشکلات سلامتی ایجاد می کند. ازاین روی جایگزین کردن بخشی از چربی موجود در فرمولاسیون محصول با جایگزین های چربی مورد توجه قرارگرفته است. در اﯾ ﻦ پژوهش ﺑ ﺮ رﺳ ﯽ ﺗ ﺄ ﺛ ﯿ ﺮ نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (1442E) در ﺗ ﻮ ﻟ ﯿ ﺪ ﮐ ﯿ ﮏ کم چرب موردبررسی ﻗ ﺮ ار ﮔ ﺮ ﻓ ﺖ . (1442E) به عنوان ﺟ ﺎ ﯾ ﮕ ﺰ ﯾ ﻦ ﭼ ﺮ ﺑ ﯽ در چهار ﺳ ﻄ ﺢ 25, 50, 75 و 100 درصد به عنوان متغیرهای ﭘ ﮋ وﻫ ﺶ در ﻧ ﻈ ﺮ ﮔ ﺮ ﻓ ﺘ ﻪ ﺷ ﺪ؛ وﯾ ﮋ ﮔ ﯽ ﻓ ﯿ ﺰ ﯾ ﮑ ﯽ ﺧ ﻤ ﯿ ﺮ مانند ﺣ ﺠ ﻢ ﻣ ﺨ ﺼ ﻮ ص, ویسکوزیته و ویژگی های ﻓ ﯿ ﺰ ﯾ ﮑ ﻮ ﺷ ﯿ ﻤ ﯿ ﺎ ﯾ ﯽ ﮐ ﯿ ﮏ از ﺟ ﻤ ﻠ ﻪ رﻃ ﻮ ﺑ ﺖ , چربی, aw, pH, ارﺗ ﻔ ﺎ ع, رنگ و ﺳ ﻔ ﺘ ﯽ ﺑ ﺎ ﻓ ﺖ ﮐ ﯿ ﮏ ﻫ ﺎ ﻣ ﻮ رد ارزﯾ ﺎ ﺑ ﯽ ﻗ ﺮ ار ﮔ ﺮ ﻓ ﺘ ﻨ ﺪ . ﻧ ﺘ ﺎ ﯾ ﺞ ﻧ ﺸ ﺎ ن داد ﮐ ﻪ ﺗ ﻔ ﺎ وت معنی دار میان ﮐ ﯿ ﮏ تهیه شده ﺑ ﺎ 25 درصد ﺟ ﺎ ﯾ ﮕ ﺰ ﯾ ﻦ ﭼ ﺮ ﺑ ﯽ و ﮐ ﯿ ﮏ ﺷ ﺎ ﻫ ﺪ در ﺻ ﻔ ﺎ ت ﺣ ﺠ ﻢ ﻣ ﺨ ﺼ ﻮ ص, pH ﺧ ﻤ ﯿ ﺮ , رﻃ ﻮ ﺑ ﺖ , aw, ارﺗ ﻔ ﺎ ع و ﺳ ﻔ ﺘ ﯽ ﺑ ﺎ ﻓ ﺖ ﮐ ﯿ ﮏ وﺟ ﻮ د ﻧ ﺪ اﺷ ﺖ (05/0P).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بشیریان، آرش، و عبدالملکی، فرزانه. (1399). استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم کالری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/523652/fa

    Vancouver: کپی

    بشیریان آرش، عبدالملکی فرزانه. استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم کالری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/523652/fa

    IEEE: کپی

    آرش بشیریان، و فرزانه عبدالملکی، “استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم کالری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 97–108، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523652/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button