APA:
کپیبشیریان، آرش، و عبدالملکی، فرزانه. (1399). استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم کالری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 97-108. SID. https://sid.ir/paper/523652/fa
Vancouver:
کپیبشیریان آرش، عبدالملکی فرزانه. استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم کالری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):97-108. Available from: https://sid.ir/paper/523652/fa
IEEE:
کپیآرش بشیریان، و فرزانه عبدالملکی، “استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم کالری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 97–108، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523652/fa