مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

190
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

92
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات تزریق ویتامین های ب6 و ب12 داخل تخم مرغ های تزریق شده با اتانول بر درصد جوجه-درآوری، عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تحت تنش سرما در دوره پرورش

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 40

چکیده

 تزریق ویتامین های ب6 و ب12 در تخم مرغ های بارور تحت تنش تزریق اتانول بر جوجه درآوری (آزمایش اول), عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی (تفریخ شده از آزمایش اول) تحت تنش سرمایی طی پرورش (آزمایش دوم) بررسی شد. در آزمایش اول, تعداد 510 عدد تخم مرغ بارور در شش گروه داخل انکوباسیون قرار گرفتند. تعداد 180 عدد از تخم مرغ ها, بعنوان شاهد لحاظ شد (شاهد بدون تزریق, شاهد با سوراخ کردن پوسته و شاهد با تزریق آب مقطر). به 110 عدد تخم مرغ, 25 میکرولیتر محلول (1: 1) آب مقطر + اتانول 5/47 درصد تزریق گردید. به دو گروه دیگر هر یک به تعداد 110 عدد تخم مرغ, به ترتیب 25 میکرولیتر محلول (1: 1) اتانول 5/47 درصد + 100 میکرولیتر ویتامین ب6 و 25 میکرولیتر محلول (1: 1) اتانول 5/47 درصد + 1000 میکرولیتر ویتامین ب12 تزریق شدند. از جوجه های تفریخ شده, تعداد 240 قطعه به آزمایش دوم اختصاص یافت. دمای سالن در 28 تا 42 روزگی در 2± 12 درجه سانتیگراد نگهداری گردید. جوجه درآوری در گروه اتانول نسبت به شاهد به طور معنی داری کمتر بود(05/0P<) و تزریق ب12 و ب6, تنش اتانول را کاهش داد. تری گلیسیرید, لیپوپروتئین با چگالی خیلی کم و گلوکز در گروه اتانول در سن14روزگی, به طور معنی داری بالاتر از گروه شاهد بود و در گروه ب12 و ب6 از گروه اتانول کمتر بود(05/0P<). در سن42 روزگی (بعد از تنش سرمایی), کلسترول, تری گلیسیرید, لیپوپروتئین های با چگالی کم در گروه اتانول نسبت به گروه شاهد افزایش یافت و در گروه ب12 و ب6 نسبت به گروه اتانول به طور معنی داری کاهش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مومنه، طاهره، ترکی، مهران، و سلیمانی باغشا، لقمان. (1398). اثرات تزریق ویتامین های ب6 و ب12 داخل تخم مرغ های تزریق شده با اتانول بر درصد جوجه-درآوری, عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تحت تنش سرما در دوره پرورش. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(124 )، 29-40. SID. https://sid.ir/paper/526545/fa

    Vancouver: کپی

    مومنه طاهره، ترکی مهران، سلیمانی باغشا لقمان. اثرات تزریق ویتامین های ب6 و ب12 داخل تخم مرغ های تزریق شده با اتانول بر درصد جوجه-درآوری, عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تحت تنش سرما در دوره پرورش. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(124 ):29-40. Available from: https://sid.ir/paper/526545/fa

    IEEE: کپی

    طاهره مومنه، مهران ترکی، و لقمان سلیمانی باغشا، “اثرات تزریق ویتامین های ب6 و ب12 داخل تخم مرغ های تزریق شده با اتانول بر درصد جوجه-درآوری, عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی تحت تنش سرما در دوره پرورش،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 124 ، pp. 29–40، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/526545/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button