Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

672
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

706
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

امنیت غذایی و نا امنی، سامانه غذایی و تغییر اقلیم

صفحات

 صفحه شروع 88 | صفحه پایان 91

چکیده

 کشاورزی و سامانه غذا کلید پاسخ به تغییر اقلیم جهانی است. ترکیبی از اقدامات در زمینه تولید غذا مانند تولید موثر, انتقال و فراوری در کنار مداخلات به منظور تعدیل گزینه های غذایی و کاهش اتلاف و پسماند, منجر به کاهش انتشار GHG و بهبود تاب آوری این سامانه ها خواهد شد. چنین اقدامات ترکیبی, امکان دستیابی به تعدیل و سازگاری با تغییر اقلیم در مقیاس بزرگ مبتنی بر اراضی را بدون ایجاد تهدید برای امنیت غذایی (افزایش رقابت برای زمین و تولید غذا با قیمت های بالاتر) فراهم می آورد. عدم لحاظ چنین اقداماتی ترکیبی در سامانه غذا, مدیریت مزرعه و زنجیره تامین و تقاضا, ممکن است منجر به اثرات معکوسی مانند افزایش تعداد انسان های دارای سوتغذیه و تاثیر منفی بر خرده مالکان شود. به منظور رویارویی با چنین چالش هایی لازم است رویکرد سامانه فعلی غذا به سمت انجام اقدامات ترکیبی تغییر یابد. به منظور سازگاری و تعدیل در کل سامانه غذایی, لازم است شرایط تحقق آن از طریق خط مشی های سیاسی, بازارها, موسسات پژوهشی و حاکمیتی فراهم شود. با هدف دستیابی به سازگاری, می توان تاب آوری در برابر افزایش رویدادهای حدی را از طریق مکانیزم های اشتراک و انتقال خطرپذیری از طریق بازارهای بیمه و بیمه های مبتنی بر شاخص های آب و هوایی به انجام رساند. سیاست های عمومی سلامت برای بهبود تغذیه مانند مشوق ه ای بیمه درمانی و افزایش کمپین های آگاهی دهنده می تواند به طور بالقوه تقاضا را تغییر داده و هزینه های مراقبت های بهداشتی را کاهش و به محدود کردن انتشار GHG کمک نماید. بدون گنجاندن پاسخ های جامع سامانه غذایی در سیاست های کلی تغییر اقلیم, پتانسیل های تعدیل و سازگاری ارزیابی شده توسط مراجع ذی ربط محقق نمی شود و امنیت غذایی به خطر خواهد افتاد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کوهی، منصوره. (1399). امنیت غذایی و نا امنی, سامانه غذایی و تغییر اقلیم. آب و توسعه پایدار، 7(4 )، 88-91. SID. https://sid.ir/paper/527038/fa

    Vancouver: کپی

    کوهی منصوره. امنیت غذایی و نا امنی, سامانه غذایی و تغییر اقلیم. آب و توسعه پایدار[Internet]. 1399؛7(4 ):88-91. Available from: https://sid.ir/paper/527038/fa

    IEEE: کپی

    منصوره کوهی، “امنیت غذایی و نا امنی, سامانه غذایی و تغییر اقلیم،” آب و توسعه پایدار، vol. 7، no. 4 ، pp. 88–91، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/527038/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا