مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزﻳﺎﺑﻲ رواﺑﻂ ﻣﻴﺰان روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ داﻧﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﻲ از ﺻﻔﺎت ﻣﻬﻢ زراﻋﻲ در ﺳﻮﻳﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻋﻠﻴﺖ و ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﻲ ﻫﺎی ﻣﺘﻌﺎرف

صفحات

 صفحه شروع 194 | صفحه پایان 205

چکیده

 ﺟﻬﺖ ﻣﺸﺨﺺ ﻛﺮدن رواﺑﻂ ﻣﻴﺰان روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ داﻧﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﻲ از ﺻﻔﺎت ﻣﻬﻢ زراﻋﻲ, 364 ژﻧﻮﺗﻴﭗ ﺳﻮﻳﺎ در ﻳﻚ ﻃﺮح آﮔﻤﻨﺖ در ﻣوﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﻴﻘﺎت اﺻﻼح و ﺗﻬﻴﻪ ﻧﻬﺎل و ﺑﺬر ﻛﺮج در ﺳﺎل 1384 ﻣﻮرد ارزﻳﺎﺑﻲ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ. ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺿﺮاﻳﺐ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﻲ ﺳﺎده ﻧﺸﺎن داد ﻛﻪ اﻛﺜﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﻲ ﻣﻮرد ارزﻳﺎﺑﻲ ﺑﺠﺰ ﺗﻌﺪاد داﻧﻪ در ﻏﻼف, دارای ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﻲ ﻣﻨﻔﻲ و ﻣﻌﻨﻲ دار ﺑﺎ ﻣﻴﺰان روﻏﻦ و اﻛﺜﺮ ﺻﻔﺎت زراﻋﻲ ﻣﻮرد ارزﻳﺎﺑﻲ ﺑﺠﺰ ﻣﻴﺰان روﻏﻦ و ﺗﻌﺪاد داﻧﻪ در ﻏﻼف, دارای ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﻲ ﻣﺜﺒﺖ و ﻣﻌﻨﻲ دار ﺑﺎ ﻣﻴﺰان ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ در ﺳﻄﺢ اﺣﺘﻤﺎل ﻳﻚ درﺻﺪ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﻨﺪ. ﻧﺘﺎﻳﺞ ﺗﺠﺰﻳﻪ رﮔﺮﺳﻴﻮن ﮔﺎم ﺑﻪ ﮔﺎم و ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻋﻠﻴﺖ ﻧﺸﺎن دادﻧﺪ ﻛﻪ ﺻﻔﺎت ﻣﻴﺰان ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ داﻧﻪ و ﺗﻌﺪاد روز از ﺟﻮاﻧﻪ زﻧﻲ ﺗﺎ ﺷﺮوع ﮔﻠﺪﻫﻲ دارای اﺛﺮ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻣﻨﻔﻲ و وزن ﺻﺪ داﻧﻪ دارای اﺛﺮ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻣﺜﺒﺖ روی ﻣﻴﺰان روﻏﻦ ﺑﻮدﻧﺪ. ﺻﻔﺎت وزن ﺻﺪ داﻧﻪ از اﺛﺮ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻣﺜﺒﺖ و ﻣﻴﺰان روﻏﻦ داﻧﻪ و وزن ﺧﺸﻚ ﺗﻚ ﺑﻮﺗﻪ از اﺛﺮ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻣﻨﻔﻲ زﻳﺎد روی ﻣﻴﺰان ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ ﺑﺮﺧﻮردار ﺑﻮدﻧﺪ. ﺗﺠﺰﻳﻪ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﻲ ﻣﺘﻌﺎرف ﺑﺮای ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺻﻔﺎت ﻋﺎﻣﻞ ﻋﻤﻠﻜﺮد و ﻋﺎﻣﻞ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺑﺬر ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻓﻲ دو زوج ﻣﺘﻐﻴﺮ اﻧﺠﺎﻣﻴﺪ ﻛﻪ زوج اول «ﻋﻤﻠﻜﺮد داﻧﻪ و ﺗﻌﺪاد داﻧﻪ در ﺗﻚ ﺑﻮﺗﻪ» و «ﻣﻴﺰان روﻏﻦ» و زوج دوم «ﻋﻤﻠﻜﺮد داﻧﻪ و ﺗﻌﺪاد ﻏﻼف» و «ﻣﻴﺰان ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ» ﻧﺎﻣﮕﺬاری ﺷﺪﻧﺪ.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مسعودی، بهرام، بی همتا، محمدرضا، و پیغمبری، سیدعلی. (1390). ارزیﺎﺑی رواﺑﻂ ﻣیﺰان روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌیﻦ داﻧﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﺧی از ﺻﻔﺎت ﻣﻬﻢ زراﻋی در ﺳﻮیﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺠﺰیﻪ ﻋﻠیﺖ و ﺗﺠﺰیﻪ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕی ﻫﺎی ﻣﺘﻌﺎرف. مجله علوم زراعی ایران، 13(1 (پیاپی 49))، 194-205. SID. https://sid.ir/paper/57050/fa

    Vancouver: کپی

    مسعودی بهرام، بی همتا محمدرضا، پیغمبری سیدعلی. ارزیﺎﺑی رواﺑﻂ ﻣیﺰان روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌیﻦ داﻧﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﺧی از ﺻﻔﺎت ﻣﻬﻢ زراﻋی در ﺳﻮیﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺠﺰیﻪ ﻋﻠیﺖ و ﺗﺠﺰیﻪ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕی ﻫﺎی ﻣﺘﻌﺎرف. مجله علوم زراعی ایران[Internet]. 1390؛13(1 (پیاپی 49)):194-205. Available from: https://sid.ir/paper/57050/fa

    IEEE: کپی

    بهرام مسعودی، محمدرضا بی همتا، و سیدعلی پیغمبری، “ارزیﺎﺑی رواﺑﻂ ﻣیﺰان روﻏﻦ و ﭘﺮوﺗﺌیﻦ داﻧﻪ ﺑﺎ ﺑﺮﺧی از ﺻﻔﺎت ﻣﻬﻢ زراﻋی در ﺳﻮیﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺠﺰیﻪ ﻋﻠیﺖ و ﺗﺠﺰیﻪ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕی ﻫﺎی ﻣﺘﻌﺎرف،” مجله علوم زراعی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 49)، pp. 194–205، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/57050/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button