مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

811
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تجمع و انتقال مجدد کربوهیدرات های محلول ساقه در ژنوتیپ های گندم نان بهاره در شرایط تنش گرمای انتهای فصل در اهواز

صفحات

 صفحه شروع 277 | صفحه پایان 294

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مجتبایی زمانی، مهرو، نبی پور، مجید، و مسکرباشی، موسی. (1392). ارزیابی تجمع و انتقال مجدد کربوهیدرات های محلول ساقه در ژنوتیپ های گندم نان بهاره در شرایط تنش گرمای انتهای فصل در اهواز. مجله علوم زراعی ایران، 15(3 (پیاپی 59))، 277-294. SID. https://sid.ir/paper/57448/fa

    Vancouver: کپی

    مجتبایی زمانی مهرو، نبی پور مجید، مسکرباشی موسی. ارزیابی تجمع و انتقال مجدد کربوهیدرات های محلول ساقه در ژنوتیپ های گندم نان بهاره در شرایط تنش گرمای انتهای فصل در اهواز. مجله علوم زراعی ایران[Internet]. 1392؛15(3 (پیاپی 59)):277-294. Available from: https://sid.ir/paper/57448/fa

    IEEE: کپی

    مهرو مجتبایی زمانی، مجید نبی پور، و موسی مسکرباشی، “ارزیابی تجمع و انتقال مجدد کربوهیدرات های محلول ساقه در ژنوتیپ های گندم نان بهاره در شرایط تنش گرمای انتهای فصل در اهواز،” مجله علوم زراعی ایران، vol. 15، no. 3 (پیاپی 59)، pp. 277–294، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/57448/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا