مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,271
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان بهبود عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

صفحات

 صفحه شروع 165 | صفحه پایان 172

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 این آزمایش به منظور مطالعه اثرات سطوح مختلف لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (2×106 و 4×106 باکتری زنده در گرم خوراک) و یک پروبیوتیک تجاری بر عملکرد، خصوصیات لاشه، برخی فاکتورهای خونی و جمعیت میکربی روده انجام شد. در این آزمایش 280 قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه به طور تصادفی به 5 گروه آزمایشی تقسیم شدند و به هر گروه نیز 4 تکرار 14 قطعه ای جوجه اختصاص داده شد. میزان مصرف خوراک در تیمار پروبیوتیک تجاری برای کل دوره به طور معنی داری از پروبیوتیک اسیدوفیلوس بیشتر بود. میزان اضافه وزن در دوره پیشدان در تیمار حاوی سطح بالای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به طور معنی داری از تیمار شاهد بیشتر بود. در مورد ضریب تبدیل غذایی و وزن ارگانها اختلاف معنی داری مشاهده نگردید. استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس سبب افزایش جمعیت لاکتوباسیلها در ایلئوم و انتهای روده بزرگ شد، همچنین انواع پروبیوتیک سبب کاهش جمعیت کلی فرم ها در این دو قسمت شدند، ولی این اختلافات از نظر آماری معنی دار نبودند. میزان کلسترول و آنزیمهای آسپارتات آمینو ترانسفراز،آلانین آمینو ترانسفراز و آلکالین فسفاتاز خون نیز در جیره های حاوی پروبیوتیک کمتر از شاهد بود، ولی این اختلاف فقط برای آلانین آمینو ترانسفراز در سن 21 روزگی معنی دار گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سالارمعینی، محمد، و فولادی، محمدحسن. (1389). بررسی امکان بهبود عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(2)، 165-172. SID. https://sid.ir/paper/62461/fa

    Vancouver: کپی

    سالارمعینی محمد، فولادی محمدحسن. بررسی امکان بهبود عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1389؛13(2):165-172. Available from: https://sid.ir/paper/62461/fa

    IEEE: کپی

    محمد سالارمعینی، و محمدحسن فولادی، “بررسی امکان بهبود عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 2، pp. 165–172، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62461/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button