این تحقیق در شرایط گلخانه ای بمنظور ارزیابی ترکیب مناسب سطوح مختلف آبیاری و مصرف کود شیمیایی برای بدست آوردن بهترین تولید و کیفیت محصول گوجه فرنگی بمرحله اجرا در آمد. آزمایش در قالب طرح کرت های خرد شده در سه تکرار انجام شد. سطوح آبیاری در کرتهای اصلی و سطوح کودی در کرتهای فرعی پیاده گردید. در هر واحد آزمایشی سطوح آبیاری در هر روز W1=8mm، W2=Vmm، W3=6mm، W4=5mm و سطوح کودی در هر هفته بصورت F1=(N1, P1, K1, 9.8, 6.13, 7.35 g)، F2=(N2, P1, K1, 14.7, 6.13, 7.35 g/plot)، F3=(N2, P2, K1, 14.7, 9.19, 7.35 g/plot) و F4=(N2, P2, K2, 14.7, 9.19, 11.0 g/plot) به مرحله اجرا در آمد. از طرف دیگر سطوح مختلف کودی با رشد گیاه در دوره رشد و زمان برداشت محصول افزایش یافت. ارتفاع و تعداد گل در هر گیاه در دوره رشد و در زمان برداشت محصول اندازه گیری شد. نمونه آزمایشی از برگ و میوه در دوره رشد و زمان برداشت افزایش یافت. ارتفاع و تعداد گل در هر گیاه در دوره رشد و در زمان برداشت محصول اندازه گیری شد. نمونه آزمایشی از برگ و میوه در دوره رشد و زمان برداشت محصول برای اندازه گیری ماده خشک، میزان کل نیتروژن، فسفر و میزان مختلف پتاسیم در برگ و میوه برداشت گردید. همچنین کل محصول و متوسط وزن میوه در هنگام برداشت اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که سطح آبیاری و کود شیمیایی تاثیر معنی داری روی تعداد گل ها دارد و ترکیب W1F2 بیشترین تاثیر در بین تیمارهای مختلف دارد در حالیکه ارتفاع گیاه بطور معنی داری تحت تاثیر تیمارهای مختلف قرار نگرفت. تولید کل بطور معنی داری با تیمار W3F1 افزایش یافت. متوسط وزن میوه بصورت معنی داری با تیمار W2F3 در مقایسه با سایر تیمارها افزایش یافت و درصد ماده خشک در برگ و میوه بطور معنی داری تحت تاثیر تیمار W2F3 افزایش یافت. میزان کل نیتروژن، فسفر و پتاسیم در برگ بطور معنی داری تحت تاثیر تیمار W2F4 افزایش یافت. میزان کل نیتروژن در میوه گوجه فرنگی تفاوت معنی داری در بین تیمارها نشان نداد ولی میزان فسفر و پتاسیم در میوه بصورت معنی داری با تیمارهای W2F3 و W4F4 افزایش نشان داد.