مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,062
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین محتوی فیتوسترول سه واریته برنج ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 167 | صفحه پایان 172

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 محتوی استرول سه واریته پرمصرف برنج ایرانی (خزر، هاشمی و علی کاظمی) اندازه گیری گردید. سبوس ها بعد از هیدرولیز اسیدی و قلیایی، صابونی شدند. مواد غیرقابل صابونی استخراج گردیدند، به روش SPE خالص سازی شدند، سیلیله شدند و قسمت استرولی آنها توسط  دستگاه GC-MS اندازه گیری شد. محتوی استرولی سه واریته به ترتیب نزولی عبارت بودند از: بتا سیوسترول 1330.69)، 1279.95، 1313.17 به ترتیب در مورد واریته های خزر، علی کاظمی، و هاشمی) بر حسب میلی گرم در کیلوگرم سبوس، کمپسترول 747.52)، 696.05، 756.80 به ترتیب در مورد واریته های خزر، علی کاظمی، و هاشمی) بر حسب میلی گرم در کیلوگرم سبوس، -5-Δ آوناسترول 112.8)، 115.36، 114.24 به ترتیب در مورد واریته های خزر، علی کاظمی، و هاشمی) بر حسب میلی گرم در کیلوگرم سبوس، -7-Δ آوناسترول 38.912)، 33.08، 38.24 به ترتیب در مورد واریته های خزر، علی کاظمی، و هاشمی) بر حسب میلی گرم در کیلوگرم سبوس، کلسترول 8.05)، 7.07، 7.56 به ترتیب در مورد واریته های خزر، علی کاظمی، و هاشمی) بر حسب میلی گرم در کیلوگرم سبوس، براسیکاسترول 4.20، 3.99، 4.23 به ترتیب در مورد واریته های خزر، علی کاظمی، و هاشمی) بر حسب میلی گرم در کیلوگرم سبوس، و استرول تام 2722.016، 2706.176، 2717.68 به ترتیب در مورد واریته های خزر، علی کاظمی، و هاشمی) بر حسب میلی گرم در کیلوگرم سبوس. نتایج نشان داد که تفاوت قابل ملاحظه آماری بین مقادیر استرول تام در سه واریته وجود نداشت و در بین اجزا استرولی به جز کمپسترول و -7-Δ آوناسترول تفاوت قابل ملاحظه آماری وجود نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    درخشان هنرپرور، م.، حامدی، میرمنوچهر، و پیروزی فرد، میرخلیل. (1388). تعیین محتوی فیتوسترول سه واریته برنج ایرانی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 12(2)، 167-172. SID. https://sid.ir/paper/62541/fa

    Vancouver: کپی

    درخشان هنرپرور م.، حامدی میرمنوچهر، پیروزی فرد میرخلیل. تعیین محتوی فیتوسترول سه واریته برنج ایرانی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1388؛12(2):167-172. Available from: https://sid.ir/paper/62541/fa

    IEEE: کپی

    م. درخشان هنرپرور، میرمنوچهر حامدی، و میرخلیل پیروزی فرد، “تعیین محتوی فیتوسترول سه واریته برنج ایرانی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 12، no. 2، pp. 167–172، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62541/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا