APA:
کپیسیورسوس، گ.، روپوتا، م.، تونسعا، ا.، و هابانو، م.. (1395). مصرف روغن و بذر کاملیا (رقم Camelina sativa L. Crantz) به عنوان مواد غنی از اسید چرب n-3 در جیره غذایی جوجه کبابی و کارآیی آن در عملکرد, ترکیب اسید چرب, وزن بافت ایمنی و پروفیل متابولیک پلاسما. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(2)، 315-326. SID. https://sid.ir/paper/62693/fa
Vancouver:
کپیسیورسوس گ.، روپوتا م.، تونسعا ا.، هابانو م.. مصرف روغن و بذر کاملیا (رقم Camelina sativa L. Crantz) به عنوان مواد غنی از اسید چرب n-3 در جیره غذایی جوجه کبابی و کارآیی آن در عملکرد, ترکیب اسید چرب, وزن بافت ایمنی و پروفیل متابولیک پلاسما. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(2):315-326. Available from: https://sid.ir/paper/62693/fa
IEEE:
کپیگ. سیورسوس، م. روپوتا، ا. تونسعا، و م. هابانو، “مصرف روغن و بذر کاملیا (رقم Camelina sativa L. Crantz) به عنوان مواد غنی از اسید چرب n-3 در جیره غذایی جوجه کبابی و کارآیی آن در عملکرد, ترکیب اسید چرب, وزن بافت ایمنی و پروفیل متابولیک پلاسما،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 2، pp. 315–326، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62693/fa