APA:
کپیصادقی، علی اصغر، ایروانی، حسین، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و چمنی، محمد. (1392). اثر دوره زمانی مصرف روغن ماهی در جیره غذایی بر پروفیل اسیدهای چرب لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(101)، 46-51. SID. https://sid.ir/paper/215045/fa
Vancouver:
کپیصادقی علی اصغر، ایروانی حسین، کریمی ترشیزی محمدامیر، چمنی محمد. اثر دوره زمانی مصرف روغن ماهی در جیره غذایی بر پروفیل اسیدهای چرب لاشه جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1392؛-(101):46-51. Available from: https://sid.ir/paper/215045/fa
IEEE:
کپیعلی اصغر صادقی، حسین ایروانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، و محمد چمنی، “اثر دوره زمانی مصرف روغن ماهی در جیره غذایی بر پروفیل اسیدهای چرب لاشه جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 101، pp. 46–51، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215045/fa