APA:
کپیکاملی، م.، کریمی ترشیزی، م.ا.، و خسروی نیا، ح.. (1395). غنی سازی تخم بلدرچین از نظر اسیدهای چرب امگا-3: سن, روغن ماهی, اسانس مرزه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(2)، 347-359. SID. https://sid.ir/paper/62703/fa
Vancouver:
کپیکاملی م.، کریمی ترشیزی م.ا.، خسروی نیا ح.. غنی سازی تخم بلدرچین از نظر اسیدهای چرب امگا-3: سن, روغن ماهی, اسانس مرزه. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(2):347-359. Available from: https://sid.ir/paper/62703/fa
IEEE:
کپیم. کاملی، م.ا. کریمی ترشیزی، و ح. خسروی نیا، “غنی سازی تخم بلدرچین از نظر اسیدهای چرب امگا-3: سن, روغن ماهی, اسانس مرزه،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 2، pp. 347–359، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62703/fa