مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,499
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

غنی سازی گوشت طیور از نظر اسیدهای چرب امگا-3 با استفاده از دو بذر روغنی

صفحات

 صفحه شروع 353 | صفحه پایان 365

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 به منظور ارزیابی تاثیر بذر کتان (FS: Flaxseed) و کانولا یا کلزا (CS: Canola seed) بر عملکرد، پروفیل اسید چرب گوشت و پایداری اکسیداتیو گوشت طی نگهداری آزمایشی به مدت 42 روز انجام گردید. تعداد 324 جوجه یک روزه به صورت تصادفی با شش جیره غذایی مختلف شامل C (گروه شاهد)، CS1 7.5) درصد CS)، CS2 15) درصد CS)، CF-FS (مخلوط 10 درصد CS و FS)، FS1 (7.5 درصد FS) و FS2 (15 درصد FS) تغذیه شدند. اثرات منفی بر پارامترهای عملکردی توسط جیره های حاوی بذر کتان و کانولا مشاهده گردید، به طوریکه تغذیه با بذور روغنی منجر به کاهش معنی دار (P<0.01) افزایش وزن بدن و افزایش ضریب تبدیل غذایی نسبت به گروه شاهد گردید. با این حال تفاوتی در میزان غذای مصرفی بین گروه های آزمایشی مشاهده نگردید (P>0.05). افزودن بذر کتان و بذر کانولا منجر به افزایش معنی داری در محتوی اسید چرب امگا- 3 (به فرم اسید لینولنیک) و کاهشی در محتوی اسید آراشیدونیک گردید (P<0.01). نسبت اسید چرب امگا- 6 به امگا- 3 به طور معنی داری برای طیور تغذیه شده با بذور کتان و کانولا در مقایسه با گروه شاهد کمتر بود (P<0.01). افزودن بذور کتان و کانولاپ منجر به کاهش پایداری اکسیداتیو گوشت خام (سینه و ران) بر اساس شاخص تیوباربیتوریک اسید (TBA) طی زمان نگهداری شد (P<0.01). با افزودن منابع گیاهی امگا-3 به جیره طیور، محتوی اسید چرب امگا-3 گوشت طیور افزایش یافته که ممکن است اثرات مفیدی بر سلامتی انسان داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، شعبان، کامران آزاد، سمیه، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1390). غنی سازی گوشت طیور از نظر اسیدهای چرب امگا-3 با استفاده از دو بذر روغنی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(3)، 353-365. SID. https://sid.ir/paper/62863/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی شعبان، کامران آزاد سمیه، کریمی ترشیزی محمدامیر. غنی سازی گوشت طیور از نظر اسیدهای چرب امگا-3 با استفاده از دو بذر روغنی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(3):353-365. Available from: https://sid.ir/paper/62863/fa

    IEEE: کپی

    شعبان رحیمی، سمیه کامران آزاد، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “غنی سازی گوشت طیور از نظر اسیدهای چرب امگا-3 با استفاده از دو بذر روغنی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 3، pp. 353–365، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62863/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا