APA:
کپیشاکراردکانی، ا.. (1396). پذیرش مصرف کننده و آنالیز توصیفی کمی کرم صبحانه پسته. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 19(1)، 85-95. SID. https://sid.ir/paper/62718/fa
Vancouver:
کپیشاکراردکانی ا.. پذیرش مصرف کننده و آنالیز توصیفی کمی کرم صبحانه پسته. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1396؛19(1):85-95. Available from: https://sid.ir/paper/62718/fa
IEEE:
کپیا. شاکراردکانی، “پذیرش مصرف کننده و آنالیز توصیفی کمی کرم صبحانه پسته،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 19، no. 1، pp. 85–95، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62718/fa