مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,634
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,139
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

الگوی مصرف مواد غذایی، صبحانه و میان وعده در دانش آموزان دوره اول متوسطه

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 83

چکیده

 مقدمه: تغذیه مناسب برای حفظ سلامت در طول حیات ضروری است و عامل مهمی در یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان به شمار می آید. سوء تغذیه در سنین نوجوانی ممکن است بر تواناییهای شناختی لازم برای یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تاثیر بگذارد.هدف: پژوهش حاضر با هدف تعیین الگوی مصرف مواد غذایی, صبحانه و میان وعده در دانش آموزان دوره اول متوسطه شهر رامسر صورت پذیرفت.روش کار: در این مطالعه مقطعی از نوع توصیفی تحلیلی, 208 دانش آموز دختر و پسر دوره اول متوسطه مدارس دولتی به وسیله نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. اطلاعات بوسیله پرسشنامه مشخصات دموگرافیک و پرسشنامه بسامد مصرف ماهیانه جمع آوری شد. داده ها با استفاده از آمار توصیفی و تحلیلی (مجذور کای و کروسکال والیس) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: بر اساس نتایج پژوهش بسامد مصرف مواد غذایی اصلی اکثریت نمونه ها (56.2 درصد) در حد نامطلوب بوده است. 92.8 درصد از نمونه ها به خوردن صبحانه در منزل و 96.2 درصد آنان به خوردن میان وعده در مدرسه عادت داشتند. 34.1 درصد از دانش آموزان شرکت کننده در پژوهش لبنیات, 10.6 درصد انواع گوشت, 13.9 درصد تخم مرغ, 17.4 درصد سبزیجات و 34.1 درصد میوجات را همیشه مصرف می کردند. ارتباط معنی داری بین جنسیت واحدهای مورد پژوهش با بسامد مصرف شیر (P<0.02), گوشت ها (P<0.00001), تخم مرغ (p<0.004) و ترشیجات (P<0.04) مشاهده شد.بحث و نتیجه گیری: نتایج این پژوهش بر لزوم تمرکز بر ارتقاء وضعیت تغذیه دانش آموزان با آموزش تغذیه بصورت تدوین برنامه های آموزشی برای دانش آموزان و والدین و گنجاندن آن در برنامه آموزش مدارس تاکید دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، هنگامه، شیرین کام، فاطمه ، سجادی، پروین، شریفی، مولود، و بایندری، معصومه. (1394). الگوی مصرف مواد غذایی, صبحانه و میان وعده در دانش آموزان دوره اول متوسطه. پرستاری و مامایی جامع نگر (journal of HOLISTIC NURSING AND MIDWIFERY)، 25(76)، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/108789/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی هنگامه، شیرین کام فاطمه ، سجادی پروین، شریفی مولود، بایندری معصومه. الگوی مصرف مواد غذایی, صبحانه و میان وعده در دانش آموزان دوره اول متوسطه. پرستاری و مامایی جامع نگر (journal of HOLISTIC NURSING AND MIDWIFERY)[Internet]. 1394؛25(76):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/108789/fa

    IEEE: کپی

    هنگامه کریمی، فاطمه شیرین کام، پروین سجادی، مولود شریفی، و معصومه بایندری، “الگوی مصرف مواد غذایی, صبحانه و میان وعده در دانش آموزان دوره اول متوسطه،” پرستاری و مامایی جامع نگر (journal of HOLISTIC NURSING AND MIDWIFERY)، vol. 25، no. 76، pp. 73–83، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/108789/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button