APA:
کپیقادری قهفرخی، م.، برزگر، م.، سحری، م.ع.، و عزیزی، م.ح.. (1395). افزایش ثبات حرارتی و فعالیت ضد اکسایشی اسانس آویشن با ریزپوشانی آن در نانو ذرات کیتوزان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(ویژه نامه)، 1781-1792. SID. https://sid.ir/paper/62982/fa
Vancouver:
کپیقادری قهفرخی م.، برزگر م.، سحری م.ع.، عزیزی م.ح.. افزایش ثبات حرارتی و فعالیت ضد اکسایشی اسانس آویشن با ریزپوشانی آن در نانو ذرات کیتوزان. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(ویژه نامه):1781-1792. Available from: https://sid.ir/paper/62982/fa
IEEE:
کپیم. قادری قهفرخی، م. برزگر، م.ع. سحری، و م.ح. عزیزی، “افزایش ثبات حرارتی و فعالیت ضد اکسایشی اسانس آویشن با ریزپوشانی آن در نانو ذرات کیتوزان،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. ویژه نامه، pp. 1781–1792، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62982/fa