APA:
کپیمقصودلو، عاطفه، و مقصودلو، یحیی. (1392). تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن های مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی مغز پسته. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(1)، 121-131. SID. https://sid.ir/paper/148600/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو عاطفه، مقصودلو یحیی. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن های مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی مغز پسته. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(1):121-131. Available from: https://sid.ir/paper/148600/fa
IEEE:
کپیعاطفه مقصودلو، و یحیی مقصودلو، “تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان با وزن های مولکولی و غلظت های مختلف بر واکنش های اکسایشی مغز پسته،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 1، pp. 121–131، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148600/fa