APA:
کپیشیروانی، ع.، جعفری، م.، گلی، س.ا.ح.، سلطانی تهرانی، ن.، و رحیم ملک، م.. (1395). تغییرات ترکیبات اولیه, فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفیل اسید چرب در طی جوانه زنی دانه گلرنگ. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(ویژه نامه)، 1967-1974. SID. https://sid.ir/paper/62984/fa
Vancouver:
کپیشیروانی ع.، جعفری م.، گلی س.ا.ح.، سلطانی تهرانی ن.، رحیم ملک م.. تغییرات ترکیبات اولیه, فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفیل اسید چرب در طی جوانه زنی دانه گلرنگ. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(ویژه نامه):1967-1974. Available from: https://sid.ir/paper/62984/fa
IEEE:
کپیع. شیروانی، م. جعفری، س.ا.ح. گلی، ن. سلطانی تهرانی، و م. رحیم ملک، “تغییرات ترکیبات اولیه, فعالیت آنتی اکسیدانی و پروفیل اسید چرب در طی جوانه زنی دانه گلرنگ،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. ویژه نامه، pp. 1967–1974، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62984/fa