مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,114
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ نیمه جهت یافته

صفحات

 صفحه شروع 237 | صفحه پایان 245

چکیده

 خشک کردن ذرات جامد فرایندی است که در صنایع مختلف از جمله داروسازی, کشاورزی و نساجی کاربرد دارد. در کارخانه های تولید الیاف پلی استر که ماده اولیه آنها چیپس پلی استر است. فرایند خشک کردن اهمیت زیادی دارد. این امر به دلیل حساسیت زیاد گروه های استری موجود در پلی استر به آبکافت در مجاورت مولکول های آب است. در این پژوهش, اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر در محدوده دمای 170-185oC بر خواص نخ نیمه جهت یافته تولیدی بررسی شده است. بدین منظور استحکام, ازدیاد طول تا پارگی, یکنواختی و تغییرات چگالی خطی بین رشته ها و همچنین, گرانروی ذاتی محلول چیپس و الیاف پلی استر در دماهای مختلف خشک کردن اندازه گیری شد. نتایج آزمایش ها نشان می دهد که دمای خشک کردن چیپس پلی استر از نظر آماری اثر معنی داری بر ویژگی های نخ نیمه جهت یافته تولیدی و گرانروی محلول چیپس و الیاف پلی استر دارد. در دماهای پایین خشک کردن (170oC) کیفیت نخ تضعیف می شود و یکنواختی و استحکام آن کاهش می یابد. در حالی که با افزایش دمای خشک کردن مقدار گرد و غبار همراه چیپس پلی استر افزایش می یابد, وجود این ذرات ناهمگنی جریان مذاب می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی، لاله، مرشد، محمد، و ذره بینی اصفهانی، محمد. (1383). اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ نیمه جهت یافته. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 17(4 (پیاپی 72))، 237-245. SID. https://sid.ir/paper/6459/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی لاله، مرشد محمد، ذره بینی اصفهانی محمد. اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ نیمه جهت یافته. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1383؛17(4 (پیاپی 72)):237-245. Available from: https://sid.ir/paper/6459/fa

    IEEE: کپی

    لاله قاسمی، محمد مرشد، و محمد ذره بینی اصفهانی، “اثر دمای خشک کردن چیپس پلی استر بر خواص نخ نیمه جهت یافته،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 17، no. 4 (پیاپی 72)، pp. 237–245، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6459/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button