مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

600
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیرولیز زیست پلاستیک های بر پایه آمیخته های ژلاتین گاوی-آرد سیب زمینی و پروتئین آب پنیر-آرد سیب زمینی و تحلیل سینتیکی و ترمودینامیکی آن ها

صفحات

 صفحه شروع 575 | صفحه پایان 592

چکیده

 فرضیه: در این پژوهش, فرایند پیرولیز زیست پلاستیک های تهیه شده از آمیخته دو پروتئین حیوانی و آرد کامل سیب زمینی مطالعه و سپس, رفتار سینتیکی و ترمودینامیکی آن ها طی فرایند پیرولیز بررسی شد. پروتئین های استفاده شده در این مطالعه شامل پروتئین آب پنیر و ژلاتین گاوی بود که از ضایعات صنایع پرورش و فراورش محصولات دامی استخراج شدند. روش ها برای بررسی سینتیک تخریب گرمایی از روش های مختلف هم تبدیلی شامل Friedman, وFlynn-Wall-Ozawa, وKissinger-Akahira-Sunose و Starink استفاده شد. با هر یک از این مدل ها, پارامترهای سینتیکی تجزیه گرمایی برای نمونه های زیست پلاستیک شامل آمیخته های ژلاتین گاوی-آرد کامل سیب زمینی (BG) و پروتئین آب پنیر-آرد کامل سیب زمینی (Wh) و نیز آرد کامل سیب زمینی به تنهایی (P) به عنوان شاهد محاسبه شد. یافته ها نتایج نشان داد, محدوده انرژی فعال سازی بر اساس روش Friedman برای زیست پلاستیک های بر پایه آمیخته BG, وWh و شاهد به ترتیب 60. 15-214. 65, 59. 16-264. 07وkJ/mol 50. 38-216. 68 تغییر کرده است. تخمین مدل واکنش با استفاده از روش Criado در دو شرایط تبدیل (a), اول بین 0. 1 تا 0. 4 و دوم بین 0. 1 تا 0. 9, با هدف پوشش دهی رفتار زیست پلاستیک ها در دو شیوه فراورش و تولید انرژی تجدیدپذیر نشان داد, در تمام زیست پلاستیک های بررسی شده, مدل Valensi و(D2) در شیوه فراورش و مدل Jander و(D3) در شیوه دوم بهترین برازش را بر اساس ضریب تبیین (R2) بین نمودارهای اصلی نظری و سرعت های کاهش یافته تجربی داشته اند. بررسی های ترمودینامیکی نمایانگر آن بود که بیشینه تغییرات آنتالپی مشاهده شده برای زیست پلاستیک های آمیخته ای BG در تبدیل 0. 5 برابر ~210kJ/mol و برای زیست پلاستیک های شاهد و آمیخته ای Wh در نسبت تبدیل 0. 6 به ترتیب حدود 259 و 212kJ/mol بوده است. نتایج حاصل از این مطالعه ضمن تبیین رفتار گرمایی زیست پلاستیک های بر پایه آرد سیب زمینی در دماهای مختلف و روند تجزیه گرمایی, به تولید انرژی های تجدیدپذیر از ضایعات زیست پلاستیک ها کمک می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عمرانی فرد، حسام، عباس پورفرد، محمدحسین، خجسته پور، مهدی، و دشتی، علی. (1397). پیرولیز زیست پلاستیک های بر پایه آمیخته های ژلاتین گاوی-آرد سیب زمینی و پروتئین آب پنیر-آرد سیب زمینی و تحلیل سینتیکی و ترمودینامیکی آن ها. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 31(6 )، 575-592. SID. https://sid.ir/paper/6558/fa

    Vancouver: کپی

    عمرانی فرد حسام، عباس پورفرد محمدحسین، خجسته پور مهدی، دشتی علی. پیرولیز زیست پلاستیک های بر پایه آمیخته های ژلاتین گاوی-آرد سیب زمینی و پروتئین آب پنیر-آرد سیب زمینی و تحلیل سینتیکی و ترمودینامیکی آن ها. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1397؛31(6 ):575-592. Available from: https://sid.ir/paper/6558/fa

    IEEE: کپی

    حسام عمرانی فرد، محمدحسین عباس پورفرد، مهدی خجسته پور، و علی دشتی، “پیرولیز زیست پلاستیک های بر پایه آمیخته های ژلاتین گاوی-آرد سیب زمینی و پروتئین آب پنیر-آرد سیب زمینی و تحلیل سینتیکی و ترمودینامیکی آن ها،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 31، no. 6 ، pp. 575–592، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6558/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button