مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

948
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

550
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نوع و ترکیب رقیق کننده و مقدار عامل شبکه ای کننده بر شکل شناسی توده و سطح کوپلیمراستیرن- دی وینیل بنزن درشت منفذ

صفحات

 صفحه شروع 361 | صفحه پایان 367

چکیده

 در این پژوهش, کوپلیمرهای استیرن- دی وینیل بنزن درشت منفذ به روش پلیمر شدن تعلیقی در مخلوط های دوتایی تولوئن- هپتان و تولوئن- سیکلوهگزان تهیه شد. سپس از نوع و ترکیب درصد رقیق کننده روی سطح کوپلیمر در غلظت ثابت عامل شبکه ای کننده (40 درصد وزنی دی وینیل بنزن) بررسی شد. بر اساس نتایج حاصل از BET و میکروسکوپی الکترون پویشی با افزایش درصد حجمی حلال بد در مخلوط رقیق کننده, ریز ژل های ایجاد شده درشت تر شده, مقدار تخلخل پلیمر نیز افزایش می یابد. در ادامه کار در سامانه ثابت رقیق کننده (تولوئن- هپتان) اثر غلظت عامل شبکه ای کننده بررسی شد. نتایج نشان می دهد با ازدیاد غلظت دی وینیل بنزن از 16 به 40 درصد مقدار تخلخل در توده و سطح نمونه افزایش می یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی ابراهیمی، محمد، عربی، حسن، پروازی نیا، محمود، و نودهی، عزیزاله. (1385). اثر نوع و ترکیب رقیق کننده و مقدار عامل شبکه ای کننده بر شکل شناسی توده و سطح کوپلیمراستیرن- دی وینیل بنزن درشت منفذ. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 19(5 (پیاپی 85))، 361-367. SID. https://sid.ir/paper/6673/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی ابراهیمی محمد، عربی حسن، پروازی نیا محمود، نودهی عزیزاله. اثر نوع و ترکیب رقیق کننده و مقدار عامل شبکه ای کننده بر شکل شناسی توده و سطح کوپلیمراستیرن- دی وینیل بنزن درشت منفذ. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1385؛19(5 (پیاپی 85)):361-367. Available from: https://sid.ir/paper/6673/fa

    IEEE: کپی

    محمد حاجی ابراهیمی، حسن عربی، محمود پروازی نیا، و عزیزاله نودهی، “اثر نوع و ترکیب رقیق کننده و مقدار عامل شبکه ای کننده بر شکل شناسی توده و سطح کوپلیمراستیرن- دی وینیل بنزن درشت منفذ،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 19، no. 5 (پیاپی 85)، pp. 361–367، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6673/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button