مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

884
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

805
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن

صفحات

 صفحه شروع 395 | صفحه پایان 407

چکیده

 لایه سطحی متراکم که به علت ماهیت فرایند ساخت غشاهای پلیمری به روش جدایی فاز با القای گرمایی معمولا در سطح بیرونی غشاها تشکیل می شود, نقش بسزایی در کاهش مقدار تراوایی و در پی آن تسریع گرفتگی غشاهای ساخته شده با این روش در فرایند تغلیظ و خالص سازی محلول های پروتئینی دارد. در کار اخیر, اثر دمای حمام بر ضخامت لایه سطحی متراکم و اثر آن بر عملکرد غشاهای ساخته شده بررسی شد. از آزمون تغلیظ محلول پروتئین کلاژن برای بررسی اثر حذف لایه متراکم بر عملکرد و سازوکار گرفتگی غشا و بازده جداسازی پروتئین کلاژن استفاده شد. نتایج به دست آمده حاکی از حذف لایه متراکم سطحی با افزایش دمای حمام انعقاد بود, طوری که در غشاهای با تخلخل سطحی کمتر, کاهش شار تراوایی محلول پروتئینی در نتیجه گرفتگی استاندارد حفره های غشا به وقوع می پیوندد که یک سازوکارگرفتگی برگشت ناپذیر به شمار می آید. در حالی که با افزایش تخلخل سطحی و حذف لایه متراکم در سطح بیرونی, کاهش شار تراوایی در نتیجه گرفتگی متوسط حفره هاست که گرفتگی برگشت پذیر به شمار می آید. نتایج حاصل از شار تراوایی و طیف نورسنجی جریان خوراک و جریان تغلیظ شده نشان داد, پس از800min , مقدار تغلیظ کلاژن برای غشای با تخلخل سطحی زیاد حدود %5.6 است که این مقدار برای غشای با تخلخل سطحی کمتر حدود %1 است. افزون بر این غشای با تخلخل سطحی کمتر, پس از زمان400min  عملیات فیلترکردن محلول کلاژن به علت گرفتگی غشا طی امکان پذیر نبود, در حالی که برای غشا با تخلخل سطحی بیشتر, عمل تغلیظ کلاژن طی مدت 800min ادامه داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، علی، یگانی، رضا، و بهبودی، علی. (1394). بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 28(5)، 395-407. SID. https://sid.ir/paper/6730/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری علی، یگانی رضا، بهبودی علی. بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1394؛28(5):395-407. Available from: https://sid.ir/paper/6730/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبری، رضا یگانی، و علی بهبودی، “بررسی اثر دمای حمام انعقاد بر شکل شناسی سطح و عملکرد غشای پلی اتیلنی ساخته شده به روش TIPS در فرایند خالص سازی پروتئین کلاژن،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 28، no. 5، pp. 395–407، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6730/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button