مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,040
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 35

چکیده

 میوه زیتون آنزیمهایی مانند لیپاز, لیپوکسیژناز, و پلی فنولاز را داراست که می توانند بر کیفیت روغن آن اثر بگذارند. برای میوه های نگهداری شده بمدت 15 روز در دمای محیط اثر تثبیت در دمای °C 92 زمانهای 1, 2, 3, 4, 5 و 6 دقیقه بر کیفیت روغن, میزان روغن به مقدار کلروفیل و پلی فنولها مطالعه شد. نتایج نشان داد تیمار گرمایی کاهش اسیدیته می شود و با افزایش مدت تیمار گرمایی میوه ها, مقدار کلروفیل روغنهای استحصالی بالا می رود که باعث زیادی پروکسید می شود. تثبیت ناکافی موجب کاهش پلی فنولهای تام روغنهای استخراج شده از میوه های نگهداری شده و نشده شد. تیمارهای گرمایی و طول مدت نگهداری میوه بر میزان استخراج روغن در سطح 1درصد اثر معناداری داشت؛ ولی این دو عامل در سطح 5 درصد اثر متقابلی بر میزان استخراج نداشتند. با افزایش مدت تیمار گرمایی و نیز با افزایش زمان نگهداری میوه, میزان استخراج روغن افزایش یافت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حامدی، میرمنوچهر، آزادمرددمیرچی، صدیف، و صفافر، حامد. (1383). آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1)، 29-35. SID. https://sid.ir/paper/71528/fa

    Vancouver: کپی

    حامدی میرمنوچهر، آزادمرددمیرچی صدیف، صفافر حامد. آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(1):29-35. Available from: https://sid.ir/paper/71528/fa

    IEEE: کپی

    میرمنوچهر حامدی، صدیف آزادمرددمیرچی، و حامد صفافر، “آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 29–35، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71528/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button