APA:
کپیکرباسی، احمد، برزگر، حسن، و مصباحی، غلامرضا. (1384). مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(3)، 67-79. SID. https://sid.ir/paper/71614/fa
Vancouver:
کپیکرباسی احمد، برزگر حسن، مصباحی غلامرضا. مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(3):67-79. Available from: https://sid.ir/paper/71614/fa
IEEE:
کپیاحمد کرباسی، حسن برزگر، و غلامرضا مصباحی، “مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 3، pp. 67–79، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71614/fa