APA:
کپیشهیدی، فخری، بلوریان، شادی، مالکی، محمد، و حسینی، حامد. (1398). عصاره آبی استخراج شده عناب خشک شده به روش پاششی: ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 81-91. SID. https://sid.ir/paper/71693/fa
Vancouver:
کپیشهیدی فخری، بلوریان شادی، مالکی محمد، حسینی حامد. عصاره آبی استخراج شده عناب خشک شده به روش پاششی: ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):81-91. Available from: https://sid.ir/paper/71693/fa
IEEE:
کپیفخری شهیدی، شادی بلوریان، محمد مالکی، و حامد حسینی، “عصاره آبی استخراج شده عناب خشک شده به روش پاششی: ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 81–91، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71693/fa