APA:
کپیعباس زاده، سپیده، شریف زاده، عقیل، و باقری، محبوبه. (1398). بررسی اثر ضد باکتریایی تیمول, کارواکرول, اوژنول و منتول بر چهار باکتری مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(91 )، 283-290. SID. https://sid.ir/paper/71703/fa
Vancouver:
کپیعباس زاده سپیده، شریف زاده عقیل، باقری محبوبه. بررسی اثر ضد باکتریایی تیمول, کارواکرول, اوژنول و منتول بر چهار باکتری مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(91 ):283-290. Available from: https://sid.ir/paper/71703/fa
IEEE:
کپیسپیده عباس زاده، عقیل شریف زاده، و محبوبه باقری، “بررسی اثر ضد باکتریایی تیمول, کارواکرول, اوژنول و منتول بر چهار باکتری مولد فساد در محصولات کشاورزی و لبنیات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 91 ، pp. 283–290، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71703/fa