APA:
کپینوریان، رضا، و محمودی، رزاق. (1392). بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 21-26. SID. https://sid.ir/paper/71726/fa
Vancouver:
کپینوریان رضا، محمودی رزاق. بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):21-26. Available from: https://sid.ir/paper/71726/fa
IEEE:
کپیرضا نوریان، و رزاق محمودی، “بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 21–26، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71726/fa