مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,865
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

598
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در شهر تهران

صفحات

 صفحه شروع 102 | صفحه پایان 107

چکیده

 این مطالعه به منظور تعیین میزان آلودگی در کنسروهای تن عرضه شده در شهر تهران که توسط کارخانجات مختلف تولید شده و روانه بازار مصرف شده به هیستامین با روش ELISA رقابتی صورت گرفت. بدین منظور تعداد 55 نمونه کنسرو تن مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که %82.81 نمونه های کنسرو تن به هیستامین آلوده بوده در ضمن محدوده آلودگی بین چهار فصل با یکدیگر تفاوت داشت بگونه ای که این محدوده در چهار فصل بهار, تابستان, پاییز و زمستان به ترتیب 0تا 260, 2 تا 185, 0 تا 95 و 0 تا 270.5 میلی گرم در کیلوگرم بود.میانگین آلودگی در چهار فصل به ترتیب 63.5, 78.7, 19.1 و 38.8 میلی گرم در کیلوگرم بدست آمد. به ترتیب بالاترین و پایین ترین میانگین آلودگی در نمونه های کنسرو تن تولید شده در تابستان و پاییز به ترتیب 78.7 و 19.1 بود. محاسبات آماری نشان داد که تفاوت معنی داری بین غلظت هیستامین کنسروهای تولید شده در پاییز با بهار, تابستان و زمستان وجود دارد (p<0.05) به عبارت دیگر میزان هیستامین کنسروهای تولید شده در پاییز پایین تر از سه فصل دیگر بود. تقریبا (31.42 درصد) نمونه ها آلودگی بالاتر از حد استاندارد را نشان دادند. لازم به ذکر است که حدمجاز استاندارد 50 میلی گرم در کیلوگرم بوده و مورد تایید بعضی از کشورهای اروپایی می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

کامکار، ابوالفضل، جاهدخانیکی، غلامرضا، و باهنر، علیرضا. (1387). بررسی میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در شهر تهران. پژوهش و سازندگی، 21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان)، 102-107. SID. https://sid.ir/paper/20096/fa

Vancouver: کپی

کامکار ابوالفضل، جاهدخانیکی غلامرضا، باهنر علیرضا. بررسی میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در شهر تهران. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان):102-107. Available from: https://sid.ir/paper/20096/fa

IEEE: کپی

ابوالفضل کامکار، غلامرضا جاهدخانیکی، و علیرضا باهنر، “بررسی میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در شهر تهران،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان، pp. 102–107، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20096/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا