APA:
کپیکامکار، ابوالفضل، جاهدخانیکی، غلامرضا، و باهنر، علیرضا. (1387). بررسی میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در شهر تهران. پژوهش و سازندگی، 21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان)، 102-107. SID. https://sid.ir/paper/20096/fa
Vancouver:
کپیکامکار ابوالفضل، جاهدخانیکی غلامرضا، باهنر علیرضا. بررسی میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در شهر تهران. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان):102-107. Available from: https://sid.ir/paper/20096/fa
IEEE:
کپیابوالفضل کامکار، غلامرضا جاهدخانیکی، و علیرضا باهنر، “بررسی میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در شهر تهران،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 2 (پی آیند 79) در امور دام و آبزیان، pp. 102–107، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20096/fa