APA:
کپیصادقی، صبا، کرمی، مصطفی، و سیاری، محمد. (1398). ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه ای (capsicum annum L. ) بسته بندی شده در اتمسفر اصلاح شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 153-161. SID. https://sid.ir/paper/71753/fa
Vancouver:
کپیصادقی صبا، کرمی مصطفی، سیاری محمد. ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه ای (capsicum annum L. ) بسته بندی شده در اتمسفر اصلاح شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):153-161. Available from: https://sid.ir/paper/71753/fa
IEEE:
کپیصبا صادقی، مصطفی کرمی، و محمد سیاری، “ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه ای (capsicum annum L. ) بسته بندی شده در اتمسفر اصلاح شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 153–161، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71753/fa