APA:
کپیرفتنی امیری، زینب، و بلقیسی، سبا. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 27-38. SID. https://sid.ir/paper/71755/fa
Vancouver:
کپیرفتنی امیری زینب، بلقیسی سبا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):27-38. Available from: https://sid.ir/paper/71755/fa
IEEE:
کپیزینب رفتنی امیری، و سبا بلقیسی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 27–38، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71755/fa