APA:
کپیبلقیسی، سبا. (1399). تاثیر منشاء گیاهی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و میکروبی عسل. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(1 )، 113-124. SID. https://sid.ir/paper/370662/fa
Vancouver:
کپیبلقیسی سبا. تاثیر منشاء گیاهی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و میکروبی عسل. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(1 ):113-124. Available from: https://sid.ir/paper/370662/fa
IEEE:
کپیسبا بلقیسی، “تاثیر منشاء گیاهی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و میکروبی عسل،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 1 ، pp. 113–124، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370662/fa