APA:
کپیمیرزایی مقدم، حسین. (1398). بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنی شده با روغن ماهی درون پوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/71764/fa
Vancouver:
کپیمیرزایی مقدم حسین. بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنی شده با روغن ماهی درون پوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/71764/fa
IEEE:
کپیحسین میرزایی مقدم، “بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنی شده با روغن ماهی درون پوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 53–64، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71764/fa