APA:
کپیبارانی، مینا، نجفی، محمدعلی، و عطای صالحی، اسماعیل. (1395). اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC 1336 (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(56)، 155-164. SID. https://sid.ir/paper/71835/fa
Vancouver:
کپیبارانی مینا، نجفی محمدعلی، عطای صالحی اسماعیل. اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC 1336 (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(56):155-164. Available from: https://sid.ir/paper/71835/fa
IEEE:
کپیمینا بارانی، محمدعلی نجفی، و اسماعیل عطای صالحی، “اثر باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس PTCC 1336 (پاشش سطحی) و کاربرد پروپیونات کلسیم بر ماندگاری و خواص حسی نان لواش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 56، pp. 155–164، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71835/fa