مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

797
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش

صفحات

 صفحه شروع 262 | صفحه پایان 274

چکیده

 جهت بررسی تاثیر گلوتن گندم های با الگوی الکتروفورزی متفاوت در کیفیت نانوایی, دو دسته گندم با زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالای متفاوت انتخاب شدند. یک گروه با زیرواحدهای 10+5 در مکان ژنی Glu-D1 و گروه دوم با زیرواحدهای 12+2 در همین مکان ژنی که دسته اول از نظر زیرواحدهای دو مکان ژنی دیگر نسبت به دسته دوم برتری داشتند (با امتیاز دهی با روش استفاده شده توسط پین). گلوتن هر دو دسته به روش شستشو استخراج و خشک گردید و سپس گرد گلوتن در سطوح 1%, 2% و 4% به آرد پایه (آرد گندم سردار) با زیرواحدهای 12+2 در مکان ژنی Glu-D1 افزوده شد. خصوصیات فارینوگرافی خمیر و ارزش نانوایی نان های لواش تولید شده بررسی و مقایسه گردید. گلوتن گندم های دارای زیرواحدهای 10+5 نسبت به دسته دوم عموما تاثیر بهتری بر اندیس والوریمتری به ویژه در سطح گلوتن 4% نشان داد. امتیاز نهائی ارزیابی حسی نان لواش توسط هیات داوری نیز بیانگر اثر برتر گلوتن گندم های دسته اول بر کیفیت نانوائی آرد پایه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رشمه کریم، کاووس، سعیدی، عباس، حامدی، منوچهر، و ایرانی، پرویز. (1380). اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش. نهال و بذر، 17(3)، 262-274. SID. https://sid.ir/paper/20316/fa

    Vancouver: کپی

    رشمه کریم کاووس، سعیدی عباس، حامدی منوچهر، ایرانی پرویز. اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش. نهال و بذر[Internet]. 1380؛17(3):262-274. Available from: https://sid.ir/paper/20316/fa

    IEEE: کپی

    کاووس رشمه کریم، عباس سعیدی، منوچهر حامدی، و پرویز ایرانی، “اثر زیر واحدهای گلوتنین چند رقم تجاری گندم بر کیفیت نان لواش،” نهال و بذر، vol. 17، no. 3، pp. 262–274، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20316/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button