مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,399
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

693
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 13

چکیده

 نایسین یک پپتید ضدباکتریایی است که توسط گونه های خاصی از باکتری های لاکتیکی تولید می شود. در این مطالعه سویه هایی از باکتری های اسید لاکتیک با قابلیت تولید باکتریوسین از نمونه های پنیر لیقوان جداسازی شدند. در ابتدا از 16 جدایه لاکتوکوکوس لاکتیس شناسایی شده, چهار جدایه از نظر فنوتیپی به عنوان تولید کننده باکتریوسین تعیین شدند. جدایه ها با روش لکه گذاری روی آگار بر رشد باکتری های گرم مثبت بیماری زای غذایی شامل استافیلوکوکوس اورئوس, باسیلوس سرئوس, کلستریدیوم پرفرینجنس و لیستریا مونوسیتوجنز اثر بازدارندگی نشان دادند. در جدایه های انتخاب شده واکنش زنجیره ای پلیمراز برای ژن کد کننده نایسین مثبت بود. سویه ها مواد ضدباکتریایی مقاوم به آنزیم آلفا آمیلاز اما حساس به تریپسین و پروتئیناز K تولید کردند. مقاومت حرارتی با تحمل 100 درجه سلسیوس به مدت 30 دقیقه مشخص گردید. فعالیت ضدباکتریایی وابسته به pH بود و در pH های 3 و 6 مشاهده شد اما در PH=9 تا حد زیادی کاهش یافت. پس از تیمار با SDS, Tween 20, Tween 80, Triton X-100, اوره و EDTA هیچ کاهشی در فعالیت ضدباکتریایی مشاهده نشد. طبق نتایج, این جدایه ها قابلیت استفاده در مواد غذایی به عنوان نگه دارنده بیولوژیکی را دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، خسرو. (1396). جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان. بهداشت مواد غذایی، 7(4 (پیاپی 28) )، 1-13. SID. https://sid.ir/paper/222759/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی خسرو. جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(4 (پیاپی 28) ):1-13. Available from: https://sid.ir/paper/222759/fa

    IEEE: کپی

    خسرو محمدی، “جداسازی و شناسایی سویه های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28) ، pp. 1–13، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222759/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button