مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

811
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

791
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانه های انار در خشک کن فروسرخ

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 112

چکیده

 در این پژوهش, دانه های انار بوسیله خشک کن فروسرخ خشک گردید. به منظور تخمین و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب, ضریب موثر انتشار رطوبت و مقادیر انرژی فعال سازی, آزمایش های خشک کردن دانه انار در چهار سطح سرعت هوا (0.3, 0.5, 0.7 و 1 متر بر ثانیه) و شدت تابش (22, 31 و 49 وات بر سانتی مترمربع) انجام گرفت. داده های تجربی با انواع مدل های نیمه نظری و تجربی ارزیابی شد و نهایتا از میان مدل های مورد نظر, مدل میدیلی با توجه به معیارهای R2, c2 و RMSE به عنوان بهترین مدل انتخاب شد. ضریب موثر انتشار رطوبت دانه های انار بین 9-10×0.4 تا 9-10×3.21 مترمربع بر ثانیه بدست آمد. انرژی فعال سازی با استفاده از یک رابطه نمایی بر مبنای رابطه آرینوس محاسبه شد. مقادیر انرژی فعال سازی در روش اول بین (0.43 تا 1.17) وات بر گرم سانتی مترمربع و در روش دوم بین (0.72 تا 1.1) وات بر گرم سانتی مترمربع بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خوش تقاضا، محمدهادی، متولی، علی، مینایی، سعید، و عباس زاده، احمد. (1395). مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانه های انار در خشک کن فروسرخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(56)، 101-112. SID. https://sid.ir/paper/71838/fa

    Vancouver: کپی

    خوش تقاضا محمدهادی، متولی علی، مینایی سعید، عباس زاده احمد. مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانه های انار در خشک کن فروسرخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(56):101-112. Available from: https://sid.ir/paper/71838/fa

    IEEE: کپی

    محمدهادی خوش تقاضا، علی متولی، سعید مینایی، و احمد عباس زاده، “مدل سازی ریاضی فرآیند خشکاندن دانه های انار در خشک کن فروسرخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 56، pp. 101–112، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71838/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button