Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

688
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 142

چکیده

 هدف از این پژوهش هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو (Cucurbitapepo) توسط آنزیم پپسین به منظور دستیابی به پپتیدهای زیست فعال دارای حداکثر قدرت ضداکسایش بود. به این منظور در این مطالعه از روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی با سطوح متغیرهای مستقل: غلظت آنزیم 2-1%, زمان هیدرولیز 5-2 ساعت و دمای 40-30 درجه سانتی گراد استفاده شد. نتایج نشان داد که پپتیدهای تولیدی در شرایط غلظت 1% آنزیم, دمای 30 درجه سانتی گراد و زمان هیدرولیز 2 ساعت نسبت به سایرین قدرت ضداکسایش بیشتری داشتند. میزان خاصیت ضداکسایش پپتیدهای تولیدی در شرایط بهینه (82.07%) تا حدود زیادی مشابه با میزان ارائه شده توسط نرم افزار (80.31%) بود. مقدار R2 و  R2تعدیل شده برای خاصیت مهار رادیکال 2 و 2 دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل (DPPH) به ترتیب 0.9522 و 0.9092 توسط نرم افزار تخمین زده شد. بر اساس نتایج بدست آمده, از طریق بهینه سازی شرایط هیدرولیز پروتئین دانه کدو می توان به پپتیدهای زیست فعال با قابلیت بالای مهار رادیکال DPPH دست یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نورمحمدی، الهام، صادقی ماهونک، علیرضا، صادقی، معصومه، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1395). تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 135-142. SID. https://sid.ir/paper/71864/fa

    Vancouver: کپی

    نورمحمدی الهام، صادقی ماهونک علیرضا، صادقی معصومه، اعلمی مهران، قربانی محمد. تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):135-142. Available from: https://sid.ir/paper/71864/fa

    IEEE: کپی

    الهام نورمحمدی، علیرضا صادقی ماهونک، معصومه صادقی، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 135–142، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71864/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا