APA:
کپینورمحمدی، الهام، صادقی ماهونک، علیرضا، صادقی، معصومه، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1395). تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 135-142. SID. https://sid.ir/paper/71864/fa
Vancouver:
کپینورمحمدی الهام، صادقی ماهونک علیرضا، صادقی معصومه، اعلمی مهران، قربانی محمد. تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):135-142. Available from: https://sid.ir/paper/71864/fa
IEEE:
کپیالهام نورمحمدی، علیرضا صادقی ماهونک، معصومه صادقی، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 135–142، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71864/fa