مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

299
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

450
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 50

چکیده

 سابقه و هدف: در این پژوهش, بهینه سازی شرایط هیدرولیز پروتئین دانه کدو (Cucurbita pepo) به منظور دستیابی به حداکثر خصوصیات مهارکنندگی رادیکال DPPH و مهارکنندگی اکسید نیتریک با استفاده از نرم افزار Design Expertو روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روشها: به این منظور غلظت آنزیم پپسین 1-3 درصد, دمای 30-40 درجه سانتی گراد و زمان 120-300 دقیقه به عنوان سطوح متغیرهای مستقل انتخاب شدند. یافتهها: نتایج نشان داد که شرایط بهینه برای دستیابی به حداکثر خاصیت مهارکنندگی رادیکال DPPH و مهارکنندگی اکسید نیتریک, دمای 32 درجه سانتی گراد, زمان 5/161 و غلظت آنزیم به سوبسترا 3% و با قابلیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک برابر با 63/54% و 09/89% بود که تا حدود زیادی مشابه با نتایج پیشنهاد شده توسط نرم افزار (03/56% و 92/91%) بود. نتیجه گیری: بر طبق نتایج به دست آمده پروتئین هیدرولیز شده دانه کدو از قابلیت ضداکسایشی و مهارکنندگی اکسید نیتریک مناسبی برخوردار بوده است و از این رو می تواند به عنوان ترکیبی طبیعی با خواص آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک بالا, جایگزین نگه دارنده های سنتزی در محصولات غذایی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ذاکری، کوثر، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، مویدی، علی، و مقصودلو، یحیی. (1398). تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(3 )، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/362549/fa

    Vancouver: کپی

    ذاکری کوثر، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، مویدی علی، مقصودلو یحیی. تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(3 ):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/362549/fa

    IEEE: کپی

    کوثر ذاکری، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، علی مویدی، و یحیی مقصودلو، “تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 3 ، pp. 41–50، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا