APA:
کپیذاکری، کوثر، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، مویدی، علی، و مقصودلو، یحیی. (1398). تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(3 )، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/362549/fa
Vancouver:
کپیذاکری کوثر، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، مویدی علی، مقصودلو یحیی. تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(3 ):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/362549/fa
IEEE:
کپیکوثر ذاکری، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، علی مویدی، و یحیی مقصودلو، “تعییین شرایط بهینه تولید پپتیدهای با خاصیت آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی اکسید نیتریک از هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو توسط آنزیم پپسین،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 3 ، pp. 41–50، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362549/fa