APA:
کپیصبحی، سیما، عزیزی، محمدحسین، برزگر، محسن، و تسلیمی، اقدس. (1389). مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/71890/fa
Vancouver:
کپیصبحی سیما، عزیزی محمدحسین، برزگر محسن، تسلیمی اقدس. مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(4):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/71890/fa
IEEE:
کپیسیما صبحی، محمدحسین عزیزی، محسن برزگر، و اقدس تسلیمی، “مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 73–83، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71890/fa