APA:
کپیپارسایی، الناز، محمدی نافچی، عبدالرضا، و نوری، لیلا. (1400). بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 267-277. SID. https://sid.ir/paper/370223/fa
Vancouver:
کپیپارسایی الناز، محمدی نافچی عبدالرضا، نوری لیلا. بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):267-277. Available from: https://sid.ir/paper/370223/fa
IEEE:
کپیالناز پارسایی، عبدالرضا محمدی نافچی، و لیلا نوری، “بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 267–277، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370223/fa