APA:
کپیشاکری، شیما، مصباحی، غلامرضا، و نیاکوثری، مهرداد. (1395). تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 137-148. SID. https://sid.ir/paper/71901/fa
Vancouver:
کپیشاکری شیما، مصباحی غلامرضا، نیاکوثری مهرداد. تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):137-148. Available from: https://sid.ir/paper/71901/fa
IEEE:
کپیشیما شاکری، غلامرضا مصباحی، و مهرداد نیاکوثری، “تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 137–148، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71901/fa