2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
IRANIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 1454
بازدید 712
بازدید 718
نسخه انگلیسی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین
کشنی رویا | امین لاری محمود | نیاکوثری مهرداد | فرحناکی عسگر | مصباحی غلامرضا
علوم و صنایع غذایی ایران
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بازدید 723
بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1)، ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی، میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک
عرب سیده معصومه | مرتضویان سیدامیرمحمد | آزادنیا ابراهیم | کمیلی رزیتا | علیمیری تارا | نجفی مریم
بازدید 680
اثر ضدباکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی
طباطبایی یزدی فریده | علیزاده بهبهانی بهروز | وسیعی علیرضا | مرتضوی سیدعلی | مرادی سمیرا
بازدید 793
مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ
طباطبایی یزدی فریده | الغونه علی | خدایی دیاکو | علیزاده بهبهانی بهروز
بازدید 892
کارایی روش سطح پاسخ سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن
پیرنیا مطهره | عدالتیان محمدرضا | طباطبایی یزدی فریده | شهیدی فخری
بازدید 914
تعیین مختصات رنگ نمونه های شکر خام نیشکری وارداتی بوسیله اسپکتروفتورادیومتر و بررسی همبستگی آن ها با برخی خصوصیات کیفی
بهرامی محمدعرفان | انصاری کیوان | هنرور مسعود
بازدید 697
بررسی تقلب در روغن کنجد با روس آنالیز گرماسنجی افتراقی
فهیم دانش مریم | بهرامی محمدعرفان
بازدید 1485
اثر اسانس گیاه آویشن کوهی یا کهلیک اوتی (Thymus kotschyanus) روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ
محمودزاده فواد | قجربیگی پیمان | محمودی رزاق | محمدپوراصل اصغر
بازدید 2154
بررسی فعالیت ضدمیکروبی باکتری های اسیدلاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری
هاشمی سیدمحمدباقر | شهیدی فخری | مرتضوی سیدعلی | میلانی الناز | اسحاقی زرین
بازدید 717
اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر
قربانیان فاطمه | کوچکی آرش | میلانی الناز | رضوی سیدمحمدعلی
بازدید 763
تاثیر رطوبت بر برخی ویژگی های فیزیکی و حسی- چشایی اسنک گندم
مجذوبی مهسا | ایمانی بهنوش | فرحناکی عسگر
بازدید 725
تعیین ویژگی های آبغوره تازه و ارزیابی تغییرات برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آبغوره پاستوریزه در طی نگهداری
شاکری شیما | مصباحی غلامرضا | نیاکوثری مهرداد
بازدید 1260
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی، لیستریا مونوسیتوژنز)
شاملو مصطفی | یاورمنش مسعود
بازدید 981
بررسی شرایط تولید رامنولیپید به منظور مصرف در صنعت غذا با استفاده از سویه های مختلف باسیلوس و تاثیر عوامل مختلف بر تولید آن
راشدی حمید | ایزدی علی
بازدید 655
بررسی امنیت غذایی خانوارهای شهری استان البرز
کیان فاطمه | فرهادیان همایون | چوبچیان شهلا
بازدید 1596
تاثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیت های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی
حقیقت خرازی سپیده | اسماعیل زاده کناری رضا | رفتنی امیری زینب
بازدید 756
تاثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی
آریایی پیمان | قنبری مسعود | عبداله پور محمد
بازدید 1054