Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

788
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات کیفی، کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 37

چکیده

 استان خوزستان با دارا بودن آب و هوایی گرم و مناسب جهت تولید خرما یکی از عمده ترین تولید کننده خرما در کشور است. این استان از نظر تولید خرما با تولید 82641 تن خرما پس از کرمان و هرمزگان مقام سوم کشوری را در میان استانهای خرماخیز داراست.قسمت عمده ای از ترکیبات شیمیایی تشکیل دهنده خرما کربوهیدراتها و قندها می باشند, که اهمیت بسزایی در تعیین کیفیت تجاری و بازاریابی این محصول دارند. در تحقیق حاضر درصد رطوبت, قند کل, کالزی زایی, درصد پروتئین, مقدار فیبر رژیمی و برخی عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده خوزستان (سایر, دیری, زاهدی و حلاوی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان می دهد که ارقام مذکور بیش از 65% قند داشته و از کالری زایی بالایی برخوردار هستند. بطوریکه مصرف روزانه صد گرم از این ارقام متوسط انرژی معادل 333.82-349.68 کیلو کالری مورد نیاز مصرف کننده را تامین می نماید و همچنین منبع مناسبی جهت فراهم نمودن فیبر توصیه شده روزانه و برخی عناصر معدنی ضروری بدن از جمله آهن و فسفر می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موسوی، افسون، و حجتی، محمد. (1390). بررسی خصوصیات کیفی, کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 31-37. SID. https://sid.ir/paper/71939/fa

    Vancouver: کپی

    موسوی افسون، حجتی محمد. بررسی خصوصیات کیفی, کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(1):31-37. Available from: https://sid.ir/paper/71939/fa

    IEEE: کپی

    افسون موسوی، و محمد حجتی، “بررسی خصوصیات کیفی, کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 31–37، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71939/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا