APA:
کپیموسوی، افسون، و حجتی، محمد. (1390). بررسی خصوصیات کیفی, کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 31-37. SID. https://sid.ir/paper/71939/fa
Vancouver:
کپیموسوی افسون، حجتی محمد. بررسی خصوصیات کیفی, کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(1):31-37. Available from: https://sid.ir/paper/71939/fa
IEEE:
کپیافسون موسوی، و محمد حجتی، “بررسی خصوصیات کیفی, کالری زایی و عناصر معدنی چهار رقم خرمای عمده استان خوزستان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 31–37، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71939/fa