مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

962
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

756
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 87

چکیده

 برشته کردن یکی از متداول ترین شکل های فراوری دانه های پسته بوده و هدف از آن افزایش پذیرش کلی فراورده است. در این تحقیق اثر دما (90, 120 و 150 درجه سانتی گراد), زمان (20, 35 و 50 دقیقه) و سرعت جریان هوای برشته کردن 0.05m/s), 1.5 و 2.5) بر خصوصیات بافتی (نقطه شکست, سختی, انرژی فشاری و مدول الاستیسیته ظاهری) و رفتار رهایی تنش مغزهای پسته مورد بررسی قرار گرفت. افزایش دمای برشته کردن باعث کاهش نقطه شکست (از 71.95N تا(42.10N , سختی (از 78.15N تا (47.22N و انرژی فشاری (از  235.61Jتا  (130.80Jمغز دانه های پسته شد(P<0.01) . افزایش زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن اثر معنی داری بر نقطه شکست, سختی و انرژی فشاری نشان نداد (P>0.05). افزایش دما, زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن باعث کاهش مدول الاستیسیته ظاهری شد(P<0.01) . اثر متقابل سه فاکتور مورد بررسی (دما, زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن) اثر معنی دار بر نقطه شکست نشان داد(P<0.01) . رابطه رگرسیونی نشان داد اثر خطی سرعت جریان هوای برشته کردن بر نیروی شکست بیشتر از سایر موارد می باشد. نقطه شکست, سختی, انرژی فشاری و مدول الاستیسیته ظاهری دانه های پسته برشته به ترتیب در دامنه25.54-82N , 37.59-82.76N, 101.18-280.73J و 21.22-47N.m-1 قرار داشتند. نتایج آزمون رهایی تنش نشان داد مغزهای پسته برشته شده دارای رفتار ویسکوالاستیک جامد هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی مقدم، تکتم، رضوی، سیدمحمدعلی، تقی زاده، مسعود، و سازگارنیا، آمنه. (1396). بررسی اثر دما, زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/71961/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی مقدم تکتم، رضوی سیدمحمدعلی، تقی زاده مسعود، سازگارنیا آمنه. بررسی اثر دما, زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/71961/fa

    IEEE: کپی

    تکتم محمدی مقدم، سیدمحمدعلی رضوی، مسعود تقی زاده، و آمنه سازگارنیا، “بررسی اثر دما, زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 77–87، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71961/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button