APA:
کپیمحمدی مقدم، تکتم، رضوی، سیدمحمدعلی، تقی زاده، مسعود، و سازگارنیا، آمنه. (1396). بررسی اثر دما, زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/71961/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مقدم تکتم، رضوی سیدمحمدعلی، تقی زاده مسعود، سازگارنیا آمنه. بررسی اثر دما, زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/71961/fa
IEEE:
کپیتکتم محمدی مقدم، سیدمحمدعلی رضوی، مسعود تقی زاده، و آمنه سازگارنیا، “بررسی اثر دما, زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 77–87، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71961/fa