APA:
کپیچنانی صالح، ندا، گلی، سیدامیرحسین، کرامت، جواد، مهدی پور، لاله، و حقیقی، مریم. (1396). اثر مراحل آماده سازی, انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک, اسید آسکوربیک, فعالیت ضداکسایشی, بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/71980/fa
Vancouver:
کپیچنانی صالح ندا، گلی سیدامیرحسین، کرامت جواد، مهدی پور لاله، حقیقی مریم. اثر مراحل آماده سازی, انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک, اسید آسکوربیک, فعالیت ضداکسایشی, بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/71980/fa
IEEE:
کپیندا چنانی صالح، سیدامیرحسین گلی، جواد کرامت، لاله مهدی پور، و مریم حقیقی، “اثر مراحل آماده سازی, انجماد و رفع انجماد بر میزان کل ترکیبات فنولیک, اسید آسکوربیک, فعالیت ضداکسایشی, بافت و عناصر معدنی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 51–62، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71980/fa