مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

743
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

713
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 16

چکیده

 انتقال جرم بین ماده بسته بندی و محتویات آن در طی شرایط نگهداری بر روی خواص فیزیکی و شیمیایی غذاها تاثیر اساسی دارد. واکنش های احتمالی بین ظرف HDPE (پلی اتیلن با وزن مخصوص بالا) و عصاره های نوشیدنی های غیر الکلی Soft (Drink) در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است. با استفاده از روشهای استاندارد و با کمک ابزار اندازگیری دقیق به روش (Gas chromatography head space) GC-HS ماده مهاجرت کننده احتمالی از ظرف HDPE مورد شناسایی قرار گرفت. عصاره های بسته بندی شده در ظروف HDPE در درجه حرارت های 4, 25 و 48 درجه سانتی گراد نگهداری شدند. مهاجرت خاص –n (Specific Migration)اکتان به عنوان ماده مهاجرت کننده احتمالی توسط دستگاه اندازگیری دقیق کروماتوگرافی headspace و اسپکترومترجرمی (headspace chromatography coupled with mass spectrometer) تعیین شد. پارامترهای کیفی عصاره ها در طول زمان های مختلف نگهداری در درجه حرارتهای فوق اندازگیری شد. -nاکتان در نمونه های نگهداری شده در 4 و 25 درجه سانتی گراد شناسایی نشد, و در 48 درجه سانتی گراد برابر با 0.7 ppb بود که خیلی کمتر از مقدار مجاز (300 PPM) ذکر شده توسط اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) بود.کمترین تغییرات ارگانولپتیکی در دمای 4 درجه سانتی گراد, شرایط تاریکی و در ظروف HDPE قابل مشاهده بود, لذا بسته بندی HDPE بسته بندی مناسبی جهت امولسیونهای طعم دهنده در صنعت نوشابه و کنترل دما موثرترین عامل در نگهداری بهینه امولسیونهای طعم دهنده معرفی گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، کتایون، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و طایفه، ماندانا. (1386). اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1)، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/71985/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی کتایون، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، طایفه ماندانا. اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(1):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/71985/fa

    IEEE: کپی

    کتایون محمدی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و ماندانا طایفه، “اثر مهاجرت n-اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی های HDPE،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1، pp. 9–16، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71985/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button